فروشگاه اینترنتی فایل و پروژه های آماده

فروشگاه پروژه های دانشجویی , گزارش کارورزی, پاورپوینت آماده پایان نامه , پرسشنامه های روانشناسی, تحقیقات دانشجویی, مقالات دانشجویی, کارورزی دانشگاه , مبانی پایان نامه

فروشگاه اینترنتی فایل و پروژه های آماده

فروشگاه پروژه های دانشجویی , گزارش کارورزی, پاورپوینت آماده پایان نامه , پرسشنامه های روانشناسی, تحقیقات دانشجویی, مقالات دانشجویی, کارورزی دانشگاه , مبانی پایان نامه

دانلود پاورپوینت میکروفیلتراسیون 28 ص (پاورپوینت)

دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلzip
تعداد صفحات28
حجم فایل2.58 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دسته بندی : پاورپوینت

فرمت فایل:  

 تکه ای از متن PPT 

 

تعداد اسلاید : 28 صفحه

 

میکروفیلتراسیون استاد راهنما سرکار خانم هاشمی روان تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید.
دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند.
طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای بالای مورد نیاز برای جداسازی جامدات معلق تطبیق یابد و طرح لوله ای می تواند جامدات معلق را تصفیه کند و با فشارهای بالا تطبیق یابد امّا گران است.
در میکروفیلتر اسیون برای حذف جامدات معلق از صافی های فیبر میان تهی استفاده می گردد.
انواع فرایندهای جداسازی غشایی اسمز معکوس- نانوفیلتراسیون- اولترافیلتراسیون- میکروفیلتراسیون اسمزمعکوس: از دیگر فرآیند های غشایی است که تنها آب از خلال سوراخهای آن عبور می کند که از آن برای نمک زدایی آب دریا استفاده کرد.
در صنعت لبنیات جهت تغلیظ شیر، شیر پس چرخ، دوغ، کره ، آب پنیر استفاده می شود.
در این فرآیند هیچ یک از ترکیبات موجود در شیر به جزء آب امکان عبور از غشای اسمزمعکوس را ندارند.
نانوفیلتراسیون: قطر منافذ غشا کمتر از 2 نانومتر است.
دراین فرآیند قندها، پروتئین ها ویون های دوظرفیتی، باکتریها، ویروسها وآلاینده ها توسط آن جدا می شوند.
غشاها غالباً از نوع لوله ای ومارپیچ هستندو جنس آنها پلی آمید است.
از نانوفیلتر جهت جدا کردن ترکیبات یونی از آب پنیر و تولید محصولاتی نظیر غذایی کودک استفاده می شود.
اولترافیلتراسیون: فرآیند جداسازی غشایی با استفاده از نیروی فشار است که می تواند جداسازی و تغلیظ موادی با وزن ملکولی بین 1000 تا 1000000دالتون را انجام دهد که در صنعت لبنیات استفاده می شود.
که برای جداسازی پروتئین ها از آب پنیر و تغلیظ شیر در پنیرسازی است.
این فرآیند در پنیرسازی، افزایش راندمان بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد: حداکثر بازیافت پروتئین های آب پنیر و صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش زمان تولید.
در این حالت رنت و استارترکمتری مصرف می شود.
میکروفیلتراسیون

 

(برای دریافت کامل پاورپوینت، میتوانید بعد از پرداخت، آنی فایل را دانلود نمایید)

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.